Dames lingerie

Dameslingerie verwijst naar een reeks kledingstukken ontworpen voor vrouwen. Dit omvat een verscheidenheid aan items zoals bh's, slips, camisoles, onderjurkjes en body's. Dameslingerie kan zowel functionele als esthetische doeleinden dienen, zoals ondersteuning bieden, het lichaam vorm geven en een element van allure of elegantie toevoegen.

BH’s: Verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals push-up, bralette, sport, beugel en beugelloos, ontworpen voor ondersteuning en comfort. De matenrange die Corina Lingerie Mammacare voert is breed en diep. Zowel voor kleine als grote cup, smalle of brede omvang bent u bij ons aan het goede adres.

Slips: Omvat stijlen zoals strings, slips en shortjes.

Camisoles en Onderjurkjes: Sluiten mooi aan op het lichaam, lichtgewicht en kunnen gedragen worden onder kleding of als nachtkleding.

Body’s: Eendelige kledingstukken, vaak bezet met mooie kanten details. Een verrijking onder je bovenkleding daar het mooi aangesloten zit en licht figuur corrigerend is.

Dames merken bij Corina

Een bezoekje aan Corina Lingerie Mammacare

Een bezoek aan Corina Lingerie Mammacare moet een leuke en verrijkende ervaring zijn. Vandaar dat ons interieur huiselijk aanvoelt en je in alle rust de ruime collectie op je in kan laten werken.

Bij ons wordt je geholpen in je keuze indien je dat wenst. Het is niet belangrijk dat je zelf je maat weet, daar komen we in een korte passessie ook achter. Je krijgt persoonlijk advies aangaande wat het beste bij je figuur past en bij de gelegenheid waarvoor je de lingerie nodig hebt. Dit hoeft niet enkel te gaan om het praktisch dragen, maar kan ook zijn voor een festival, avondje uit of weekendje weg.

Tijdens het aanmeten van de juiste maat letten we op de volgende criteria:
- de omvang is het belangrijkste, deze mag niet te los zitten maar ook niet te strak
- de beugel moet mooi onder de borst doorlopen en eindigen achter de borst
- de bandjes (bretels) mogen niet te strak zitten, afzakken van de schouder gebeurt dan sneller
- de BH moet meteen lekker zitten

Daarnaast krijg je van ons ook een draagadvies en wasadvies.
Een BH draag je maximaal 2 dagen achter elkaar en dan gaat deze de was in. Door het wassen van de BH komt de band weer op het oude niveau en gaat de BH langer mee.
Je wast een BH op de hand of in de wasmachine in een waszakje, maximaal 30gr. Liggend drogen en 2 dagen laten rusten. Als je dit aanhoudt, dan heb je langer plezier van je mooie nieuwe lingerie.

Verder is ons advies om minimaal 5 goed passende BH's te hebben. Het liefst in diverse kleuren zodat je dit kan afstemmen met je bovenkleding.

Voor het sporten raden we een stevige sport BH aan. Tijdens het sporten hebben je borsten extra ondersteuning nodig. Zeker bij de wat heftigere sporten. Een sport BH verliest na verloop van tijd zijn elasticiteit en ondersteuning. Vervang deze zodra je merkt dat de ondersteuning afneemt.